KONTAKT

Vi ser fram emot att höra från dig!

Känn dig fri att kontakta oss när du behöver hjälp, har funderingar eller redan vet vad du vill och söker en offert.

Varmt välkommen till Villcon!

MARTIN RÖNNBÄCK, PROJEKTLEDARE

Verifierad
Vi behövde hjälp med att kontrollera vilka väggar som var bärande samt beräkning på avväxling. Fick ett trevligt och professionellt bemötande och de ritningar vi behövde för att kunna gå vidare i renoveringen. Vi är mycket nöjda!
Nassim Fazli
Nassim Fazli
2020-08-11
Verifierad
Behövde hjälp med visualiseringen av min 120 kvm stora trall, på en ganska besvärlig mark med olika höjder. De hjälpte till med att konstruera plintarna samt fyra pelare som som skulle bli 2 meter hög för altanen som sedan även skulle hålla för en framtida glasveranda. Idag står altanen där och det blev mycket bra. snickarna var mycket nöjd över 3d modellen av altanen som de hela tiden kunde kolla på samt även konstruktionsritningen av pelaren. Jag är väldigt nöjd och altanen blev mycket fin.
Ronnbaeck
Ronnbaeck
2020-07-31
Verifierad
Kunniga och erbjuder bra priser. Rekommenderas
Anders Segerlund
Anders Segerlund
2020-07-29
Verifierad
Professionella och kostnadseffektiva konstruktionsritningar, jag har anlitat Villcon ca. 20-30 gånger till våra projekt och de levererar varje gång!
Laszlo Toth
Laszlo Toth
2020-07-29
Verifierad
Två erfarna och tillmötesgående konstruktörer jag fått lära känna genom åren. Med åren har jag oxå fått bevittna den kompetens grundarna besitter.
Ergin Can
Ergin Can
2020-07-29

KONTAKT

HÄMTA GRATIS OFFERT

Vi återkommer vanligtvis inom 24 timmar (vardagar)

villcon ab din byggkonstruktör

Norra Krokslättsgatan 4

412 64 Göteborg

010-5515681

kontakt@villcon.se

Vi bryr oss om dig. Vi använder cookies för att kunna ge dig en bättre upplevelse och förbättra våra tjänster. Genom att fortsätta godkänner du vår policy. Läs mer…