Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret så får du svar inom 24 timmar.

villcon ab din byggkonstruktör
BESÖK OSS

Välkommen att kontakta och besöka oss

Göteborg

Skårs Led 3, 412 63, Göteborg

Sundsvall

Storgatan 73, 852 30 Sundsvall

Varberg

Blästergatan 3, 432 32 Varberg

010-551 56 81

Allmän konstruktion

Projektering • Statik • Handläggning • Uppdragsledning

Skräddarsydda konstruktionslösningar för varje projekt.

Utforska vår expertis inom byggnadskonstruktion, som täcker allt från omfattande helhetslösningar till skräddarsydda detaljprojektering. Vårt team, utrustat med gedigen akademisk bakgrund och flera års erfarenhet inom bygg- och konstruktionsbranschen, är redo att möta och överträffa dina förväntningar. Vi prioriterar tydlig och effektiv kommunikation för att säkerställa att ditt projekt realiseras precis som du önskar. Kontakta oss idag för att diskutera dina byggplaner och få professionell rådgivning och stöd som tar ditt projekt från idé till verklighet.

Projektering

Våra projekteringsingenjörer skapar handlingar enligt gällande normer och standarder inom byggkonstruktion. Vi använder BIM och CAD för ökad effektivitet och samarbete, vilket resulterar i smidiga arbetsflöden och högkvalitativa handlingar.

Statik

Våra erfarna konstruktörer ansvarar för analys och dimensionering av byggnadskonstruktionen. Fokus ligger på praktiska och kostnadseffektiva lösningar, samtidigt som de säkerställer konstruktionens säkerhet och hållbarhet.

Handläggning

Våra handläggare övervakar projekteringsprocessen för byggprojektet. De fokuserar på att effektivisera kommunikationen mellan alla inblandade parter och är specialiserade på att skapa anpassade lösningar som uppfyller kundernas specifika behov.

Uppdragsledning

Våra uppdragsledare är strategiska och operativa ledare. De säkerställer projektets framsteg, hanterar resurser, tidsplaner och budget. En uppdragsledare från oss garanterar tydlig kommunikation och att projektet överträffar förväntningar.

Utvalda projekt

Karaten bygg
Kontor i Trollhättan
Bergsjö Glänta
Bostäder i Göteborg
Kattvikskajen
Bostäder i Hudiksvall

Din byggkonstruktör, från start till färdigt projekt.

Kontakta oss


Villcon AB

Skårs Led 3

412 63 Göteborg

Kontor & öppettider


Öppettider

Helgfria vardagar: 08:00-17:00


©2024 Villcon AB. / Integritetspolicy / Om Cookies / Om Villcon

Designed with you in mind, by Profit Media