Villcon-Logo-Landscape-1854x600-1.png

BOSTADSVISUALISERING

Sälj och illustrera dina produkter och tjänster med självförtroende med hjälp av våra verklighetstrogna arkitektur och bostadsvisualiseringar.

Vi hjälper dig visualisera arkitekturer, ritningar, inredningar, materialval och så mycket mer. Våra bostadsvisualiseringar ger dig möjligheten att placera din villa, bostadslänga, fritidshus, lägenhet och så mycket mer, exakt var du vill med exakt vilka material du vill.

Stillbilder

Skapa en sömlös upplevelse med stillbilder

Låt dina kunder känna sig som hemma och få snabba på försäljningen med verklighetstrogna stillbilder som hjälper dina kunder leva sig in i sitt färdiga projekt. Våra stillbilder ger dig möjlighet att inreda och bygga precis som du vill med hög realism. Interiör liksom exteriör, din fantasi sätter gränserna. Kontakta oss för ett prisförslag!

Animera och visualisera i rörelse

Med animationer av interör, exteriör eller andra element blir det enklare, tydligare och i många fall en möjlighet att skapa något som ser och känns mer professionellt. Vid visningar eller demo på hemsida, media eller youtube mm.

Hjälp köpare att se lösningar och möjligheter

Hjälp kunder och köpare att se hur planlösningen ser ut i höjd och djup. Med en 3D planlösning gör du det enkelt att förstå och tolka relationer, placering och se möjligheter. 

3D Planlösning

Modellbyggnad

För dig som vill ha en modell

Har du kort med tid men behöver en snabb leverans? En 3D modell är perfekt när ni snabbt vill få upp former, ljus och skuggor. Välj själva vad för material ni vill ha den i.

Underlätta beslut & spara tid med mätfunktion

Hjälp köpare att underlätta köpbesluten när de inser att deras 2-sits soffa passar in och att de även får in sin dubbelsäng i precis det utrymmet som de vill. 

Mätfunktion

Visualisering av kök - Stil 3
Stil 3
Visualisering av kök - Stil 2
Stil 2
Visualisering av kök - Stil 1
Stil 1

Snabba på köpbesluten med alternativa inredningar

Slipp förlora kunder som har svårt att se sin vision i din lösning. Ge dina kunder möjlighet att se hur utrymmet kan se ut i olika stilar och fånga upp de köpare som du annars kan ha tappat.

Förstå relationer och skapa en bild innan det är färdigt

Vid tomtindelning, nybyggnation eller liknande kan det vara svårt att se eller känna exakt hur olika element påverkar varandra på riktigt. Med översiktsbilder får du klarhet och kan med högre säkerhet ta dyra beslut. 

Översiktsbilder (exteriöra)

360 Panorama bubblor

360 Panorama

Ställ dig i centrum och låt din kund gå in i sin nya lägenhet, kontor eller boplats, snurra runt och se vad hur de olika utrymmen ser ut ifrån olika vinklar.

När du vill skapa en känsla av rörelse

Det är inte alltid vi vill göra en hel video eller hel animation. Skapa en känsla av en levande bild med halvrörliga bilder.

Halv rörliga bilder

Har du andra idéer?

Våra produktvisualiseringar är inte bara vackra och skapar en inbjudande känsla. De kan också vara mångversitila tillgångar du kan använda på allt från produktförpackningar, emballage, hemsidor, flyers och annat material som hjälper dina produkter stå ut från mängden. Har du önskemål som vi inte listat? Kontakta oss och se om vi kan visualisera dina önskemål.