Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret så får du svar inom 24 timmar.

villcon ab din byggkonstruktör
BESÖK OSS

Välkommen att kontakta och besöka oss

Göteborg

Skårs Led 3, 412 63, Göteborg

Sundsvall

Storgatan 73, 852 30 Sundsvall

Varberg

Blästergatan 3, 432 32 Varberg

010-551 56 81

Prefab konstruktion

Projektering • Statik • Handläggning • Uppdragsledning

Produktionsanpassad projektering.

Som specialister inom prefabricerade konstruktioner, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för produktion och montage av alla typer av prefab-konstruktioner. Vårt engagerade team säkerställer en problemfri process, från noggranna konstruktionsberäkningar till detaljerade bygghandlingar. Vi står vid er sida som en pålitlig partner, redo att ta hand om varje aspekt av ert projekt. Planerar ni ett prefab-bygge? Kontakta oss idag för expertis och support som gör skillnad.

Projektering

Vårt team är experter på prefabricerade konstruktioner. Vi skapar tillverknings- och montagehandlingar, anpassade till fabriksspecifikationer och med användning av de senaste och mest avancerade CAD- och BIM-lösningar garanterar vi ett sömlöst samarbete med alla projektparter och intressenter.

Statik

Våra erfarna konstruktörer ägnar sig åt noggrann stomanalys och detaljerad dimensionering av alla prefabelement och knutpunkter. De säkerställer att varje konstruktionslösning är optimerad för produktion, transport och montage, och stödjer projektets effektivitet och hållbarhet genom varje steg.

Handläggning

Våra handläggare är specialister på prefabricerade konstruktionssystem. Med djupgående kunskap om modulära byggmetoder säkerställer dem att de tekniska lösningarna för prefab konstruktioner uppfyller gällande normer och standarder. De anpassar varje konstruktionsdel för att optimera tillverkningsprocessen, underlätta effektivt montage och säkerställa kostnadseffektivitet utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet.

Uppdragsledning

Våra uppdragsledare driver prefabricerade byggprojekt från start till mål. De kombinerar effektiv resurshantering, tidshållning och budgetkontroll. En uppdragsledare från oss säkerställer klar kommunikation, proaktiv problemlösning och ett projekt som överträffar förväntningarna.

Utvalda projekt

Korallen
Bostäder i Västra Frölunda
Vintergatan
Bostäder i Enköping
Koningsbakkae
Bostäder i Kungsbacka

Din byggkonstruktör, från start till färdigt projekt.

Kontakta oss


Villcon AB

Skårs Led 3

412 63 Göteborg

Kontor & öppettider


Öppettider

Helgfria vardagar: 08:00-17:00


©2024 Villcon AB. / Integritetspolicy / Om Cookies / Om Villcon

Designed with you in mind, by Profit Media